Montoro: “Catalunya rebrà els diners del FLA quan compleixi”

0
250

Es veia a venir. L’ofensiva de l’Estat contra Catalunya s’ha traslladat a l’àmbit econòmic, i l’Estat ja no dissimula en la seva intenció d’ofegar les finances de la Generalitat i convertir l’autonomia en paper mullat. “Catalunya rebrà els diners del FLA quan compleixi” les noves condicions aprovades en el consell de mininistres divendres passat, ha assegurat el ministre d’Hisenda Cristóbal Montoro. Una nova humiliació.  Arribats a aquest punt, aquest és el futur que ens espera dins de l’Estat espanyol si no marxem: ser castigats i menystinguts. Tinguem-ho clar. Unes mesures que, a més, no afecten només als independentistes, sinó a tots els catalans, pensin en que pensin. Així és com ens “estimen”…

Sense comentaris

Deixa un comentari