La cançó censurada

0
550
1452702883919
Una de les cançons censurades a la dècada del 1960 sota la brutal repressió política i cultural

Entre el 1962 i el 1977 es van censurar més de 400 cançons en català.  El reportatge “La cançó censurada”, emès aquest dimarts pel programa “Sense ficció“, compta amb cantants que recorden les seves experiències i amb documents i testimonis del l’època encarregats de dur a terme aquesta censura . El treball és una producció de TV3  amb la col·laboració de Batabat i el suport de la Fundació Catalunya.

Un dels grans al·licients de “La cançó censurada” és que presenta en exclusiva nombrosa documentació fins ara inèdita. Aquesta documentació permet mostrar, per primera vegada, llistats de cançons prohibides, informes dels censors sobre les lletres de les cançons, qui eren els principals censors, documents per autoritzar o denegar la celebració de concerts, fitxes policials dels expedients dels cantautors i informes detallats sobre els concerts, entre d’altres.

Si no vau poder veure el programa, no us el perdeu: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/sense-ficcio/la-canco-censurada/video/5578315/

 

Sense comentaris

Deixa un comentari