“L’aventura del submarí Ictineu”, al programa “Quèquicom”

0
320
El submarí "Ictineu 3" és el protagonista de "Quèquicom"

Aquest dimarts, 19 de gener, el programa Quèquicom de Televisió de Catalunya ha estrenat el capítol “L’aventura de l’Ictineu”. El submarí “Ictineu 3″, dissenyat i tripulat per Pere Forès, ha assolit una fita històrica: baixar a 1.000 metres de profunditat, un repte tecnològic del màxim nivell, que ha generat patents internacionals. Catalunya reprèn així una tradició industrial que comença al segle XIX amb Narcís Monturiol. Pere Renom és el primer reporter d’embarcar-s’hi, en una immersió profunda al Rec de Villefranche-sur-Mer (França) per observar la vida marina en una foscor gairebé absoluta.

Podeu tornar a veure el programa aquí:

Sense comentaris

Deixa un comentari