Badalona solidària amb Proactiva Open Arms

0
860

Justícia i Pau Badalona organitza la jornada ‘Badalona solidària amb Proactiva Open Arms’, en la qual participaran Óscar Camps, president de l’ONG Proactiva Open Arms; Francesc Oliveras, capità del vaixell ‘Dignity’ de Metges Sense Fronteres, i Ángel Miret, membre de Justícia i Pau i expert en matèria d’immigració i refugiats.

L’acte tindrà lloc aquest dissabte, 12 de març, a les 11h, al Club Natació Badalona, on hi haurà exposat part del material que fan servir els socorristes en les seves arriscades tasques de rescat al mar Egeu. Es farà també una connexió via skype amb els voluntaris a l’illa de Lesbos, que han col·laborat a salvar milers de persones que fugien del terror en una crisi de refugiats sense precedents en la qual Europa no ha estat a l’altura.

Proactiva Open Arms és una ONG de Badalona que es dedica a salvar vides al mar. La missió compleix cinc mesos a l’Egeu. Les difícils condicions meteorològiques i marítimes de l’hivern a l’Egeu fan necessari tenir un equip ampli de grans i generosos professionals i els màxims recursos disponibles per intervenir davant de qualsevol emergència.

 

http://www.justiciaipau.org/…/1468-jornada-badalona-solidar…

Sense comentaris

Deixa un comentari