La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic diu #NoAlaLOMCE a València

0
199

Sota el lema SÍ A LA PÚBLICA, NO A LA LOMCE, la Plataforma convoca la ciutadania a participar en la concentració per manifestar, una vegada més, el rebuig a la LOMCE i a les retallades en educació. L’acte tindrà lloc avui, a les 11 hores, a les portes de la Delegació de Govern a València.

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament  Públic està formada per Escola Valenciana, FAPA-València, STEPV, FE CCOO PV, FETE-UGT  PV, CAVECOVA, CGT, FAAVEM, SEPC, BEA, Campus Jove, Sindicat d’Estudiants, Front  d’Estudiants PV, Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de  Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica, ADIDE, FAPA-Enric Valor, FAPA-  Penyagolosa i València Laica.

La concentració comptarà amb la presència  dels partits polítics que se sumen a la prioritat de derogar la impopular i antidemocràtica  LOMCE i a exigir al pròxim govern una  veritable llei de qualitat educativa.

 

 

 

Sense comentaris

Deixa un comentari