Vuitena edició de VS-Games 2016: innovació aplicada a la realitat virtual

0
237
La innovació aplicada als jocs virtuals i serious games conflueix els dies 7, 8 i 9 de setembre a la vuitena edició de VSGames, que se celebrarà a CosmoCaixa, amb la realitat virtual i la realitat augmentada com a protagonistes.
Durant tres dies se succeiran les xerrades d’experts del món de la indústria i de l’acadèmia, que analitzaran, reflexionaran i compartiran diversos aspectes i aplicacions d’aquest àmbit, immers en canvis i innovacions constantment.

Precisament la volatilitat d’algunes propostes, la rapidesa amb què la tecnologia canvia, seran els temes d’algunes de les xerrades programades, amb la intenció d’aportar rigorositat teòrica als serious games i a la realitat virtual.

Jordi Martín, al capdavant d’Ubisoft Barcelona Mobile; Brian Goldiez, professor i investigador de la Universitat de Central Florida; Anthony Brools, expert en mitjans digitals; Michael Vallance, professor de la Future University de Hakodate, i Maja Pivec, professora de la Universitat de Ciències Aplicades FH Joanneum, són alguns dels ponents d’un programa ben nodrit de xerrades i presentacions.

L’aplicació de la realitat virtual i els serious games a l’educació, l’animació, situacions socials, el joc, la música o la museologia seran alguns dels temes a debat, a més dels aspectes més tècnics.

Sense comentaris

Deixa un comentari