L’ANC es compromet amb el referèndum i amb la defensa de les institucions i els representants polítics

0
605

El plenari del Secretariat Nacional de l’ANC ha aprovat aquest dissabte la Declaració de Castelló d’Empúries, on insta els partits a caminar plegats sota un full de ruta unitari per culminar el procés. Un full de ruta que, afirmen, hauria d’incloure “un referèndum”, “el mecanisme més nítid i inclusiu per arribar a la indèpendència”. En el text, l’Assemblea també celebra l’èxit de la Diada i es compromet a “defensar les institucions i els representants legítims, que, de manera lleial i compromesa, prenguin les mesures apropiades per culminar el procés cap a la llibertat del nostre país”.  A la declaració s’apunta, a més, que la societat civil està a punt per culminar el camí cap a la independència “sense més dilacions”.

A continuació podeu llegir el text sencer:

cslgg6gxgaenbpz

Sense comentaris

Deixa un comentari