Israel intercepta el “vaixell de dones” que anava a Gaza

0
196

Israel ha interceptat aquest dimecres el veler Zaytouna-Oliva que va salpar el mes passat de Barcelona amb destinació a Gaza, per trencar el bloqueig al qual està sotmès aquest territori des del 2007.

El veler, que seguia l’esperit de la flotilla humanitària que va intentar trencar el bloqueig a Gaza el 2010, va ser interceptat a 45 milles de terra ferma per l’armada israeliana, en aigües internacionals. A bord de l’embarcació hi anaven només dones, que no van oposar resistència. Entre les activistes hi ha una Nobel de la Pau, la nord-irlandesa Mairead Maguire.

En un comunicat,  l’ONG Rumbo a Gaza ha denunciat que l’armada israeliana “ha tornat a actuar amb total impunitat i contra tota la legalitat internacional assaltant un vaixell civil que navegava en aigües internacionals”.

Sense comentaris

Deixa un comentari