La Catalunya més terrorífica, en 29 relats

0
206

 

Sylvia Lagarda-Mata, autora de 'Misteris de Catalunya per passar por' (Angle Editorial)
Sylvia Lagarda-Mata, autora de ‘Misteris de Catalunya per passar por’ (Angle Editorial)

On són les darreres bruixes catalanes? Què passa a la carretera de la Rabassada de Barcelona? Quins secrets amaga l’antic Hospital del Tòrax de Terrassa? Qui és l’ogre de Rocallura? Les respostes a aquestes preguntes i a 25 més les coneix Sylvia Lagarda-Mata, que amb il·lustracions de Guillermo Capacés Ezquerra relata 29 històries i misteris adreçats al públic infantil i juvenil ocorregudes al llarg dels segles en qualsevol població de Catalunya.

Misteris de Catalunya per passar por. Guia de fets esgarrifosos i llegendes terrorífiques (Angle Editorial, 2016) és un llibre farcit de desaparicions misterioses, fantasmes, indrets sobrenaturals, ovnis, bruixes, rituals màgics, tradicions macabres, vaixells fantasmes, vampirs, homes llop…

Terror adaptat per a nois i noies d’entre 9 i 12 anys, que no només el farà passar una bona estona de lectura, sinó que els permetrà descobrir llegendes que han construït la Catalunya més temuda, i que s’han anat transmetent al llarg de les dècades. Al llibre també hi apareixen històries relacionades amb el llac del Canigó, els rostres demoníacs, els cavallers templers o els zombis a Barcelona, a més del castell embruixat de Montsoriu, els gossos de foc i els nens de Jafra.

Si voleu tastar el llibre, trobareu alguns capítols, fent clic aquí.

Font: Tornaveu

Sense comentaris

Deixa un comentari