ERCN vol ‘exportar’ el Manifest pels Drets Lingüístics del País Valencià a la Catalunya Nord

0
166

La Plataforma pels Drets Lingüístics al País Valencià, formada per prop d’una trentena d’entitats, sindicats i partits polítics, ha commemorat aquesta setmana passada el Dia dels Drets Lingüístics i denunciat la discriminació que pateix la ciutadania quan parla valencià.

En vista d’aquest precedent, Esquerra Republicana de Catalunya Nord, afirma que, salvant la distància i el context, canviant els noms de les administracions locals a les quals hem d’exigir responsabilitats, “el manifest del País Valencià és també el Manifest pel Català a Catalunya Nord”.

“A Catalunya Nord, les Cartes i els compromisos en defensa del català, d’ajuntaments, consells departamental o regional i de l’administració de l’Estat francès, segons els republicans nord-catalans, segueixen incomplerts i convertits en lletra morta. Per la forma com s’expressa (a través d’una plataforma que reagrupa partits polítics, sindicats i agrupacions culturals), i pel seu contingut, ERCN assenyala: “Fem nostre a Catalunya Nord el Manifest pels Drets Lingüístics del País Valencià”.

4d_2016-2.jpg

Sense comentaris

Deixa un comentari