La campanya ‘Casa nostra, casa vostra’ arriba a Mallorca

0
261
Miquel Ensenyat i Marta Serra, presidenta del moviment Escolta i Guiatge de Mallorca, amb altres membres de l'organització

Una representació del Moviment d’Escolta i Guiatge de Mallorca han estat aquest dimarts al Consell de Mallorca per convidar la institució a la manifestació amb lema Casa nostra, casa vostra a favor d’acollir els refugiats que fugen de la guerra. La presidenta de l’entitat, Marta Serra, ha estat rebuda pel president de la institució insular, Miquel Ensenyat, i la vicepresidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Caterina Mas.

Ensenyat, Mas i els membres del Moviment Escolta han comentat el manifest que es llegirà a la manifestació que tendrà lloc el proper dissabte, 18 de febrer, a les 18.30h, a Palma. Entre altres demandes, es denuncia que la mar Mediterrani s’ha convertit en un gran cementeri, es reclamen vies segures i legals pel trànsit de refugiats, es proclama l’incompliment del compromís d’acollida per part de l’Estat espanyol i s’anima els ciutadans a organitzar-se i reclamar  el dret a la lliure circulació de persones, tal com afirma l’article 13 de la Declaració Universal dels Drets Humans.

El president del Consell també ha explicat el compromís de la institució amb la situació els refugiats i el projecte de col·laboració amb el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació i l’illa grega de Quios. Un drama que Miquel Ensenyat i altres autoritat insular pogueren veure de primera mà en la visita que hi feren ara fa just un any.

Sense comentaris

Deixa un comentari