Recull de mems penjats a Twitter pel repte internacional del mem en llengua materna

0
772

Aquí teniu uns quants mems de mostra. Ara us toca a vosaltres. Que les xarxes vagin plenes de mems originals en català i en occità per demostrar en l’àmbit internacional que als Països Catalans llengua i humor van plegats.

La Direcció General de Política Lingüística (DGPL), el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i el centre terminològic TERMCAT celebren aquest any el Dia Internacional de la Llengua Materna promovent la creació de mems en català per participar en l’anomenat “repte del mem en la llengua materna”, una iniciativa d’abast internacional de Rising Voices que té com a objectiu difondre la diversitat lingüística a les xarxes socials.

El repte del mem en llengua materna consisteix a crear un mem original i divertit en català; afegir-hi les etiquetes #MemeML i #català i publicar-lo a Twitter o Facebook. També es pot compartir el mem amb altra gent d’arreu del món i reptar altres persones perquè creïn més mems i estenguin la proposta. Podeu crear mems de moltes maneres diferents. Al peu d’aquest escrit hi ha una relació de recursos que els promotors de la iniciativa aporten per facilitzar la tasca.

 

Sense comentaris

Deixa un comentari