Vint il·lustradors animen a participar en la manifestació #VolemAcollir

0
274

Vint il·lustradors reflexionen sobre el concepte de l’acollida amb una sèrie de treballs que la campanya Casa nostra, casa vostra està llançant aquests dies a les xarxes. Tots els il·lustradors han treballat l’eslògan de la campanya, “Volem acollir”, des d’enfocaments molt diferents. Amb diferents tècniques i estils, tots els artistes han dotat les seves obres d’una important càrrega simbòlica de denúncia i/o de foment dels valors del refugi.

Les il·lustracions s’estan distribuint a les xarxes de la campanya (Facebook, Twitter i Instagram, @volemacollir) per animar a participar a la manifestació de dissabte, que començarà a les 16 h a la plaça Urquinaona de Barcelona.
Els il·lustradors que hi han participat són Arnau Torrente, Kap, Miestheriosa, Sofia Ugarte, Marta Altés, Marta Bellvehí, Clara Nubiola, Anna Pont, Alexis Bukowski, Sanzi Vila, Sílvia Morillo, Aleix Font, Judit Canela, Chamo San, Laia Arriols, Marina Guiu, Riki Blanco, Juan María García Escobar, Anna Grimal i AM Ketterer.
screen_shot_2017-02-17_at_2.00.00_amscreen_shot_2017-02-17_at_1.34.07_amcasacasacasacasa

Sense comentaris

Deixa un comentari