Raska guanya el concurs #actuaCANETROCK i obrirà el festival d’aquest any

0
166

El concurs de bandes #actuaCANETROCK ja té guanyador! Raska, banda de mestissatge rock, serà l’encarregada d’obrir l’edició del 2017 del CanetRock, que tindrà lloc el proper 1 de juliol a Canet de Mar i que enguany inclou formacions de la talla de Jarabe de Palo, Txarango, Els Amics de les Arts, Gossos i Sopa de Cabra, entre d’altres. Raska també s’endurà un premi de 1.500 euros.

La banda, provinent del Baix Montseny i del Maresme, ha guanyat per 2.449 vots la votació popular posada en marxa el 2 de maig. Raska s’ha imposat a les quatre formacions finalistes: Smoking Souls (2.399 vots), amb qui ha mantingut un renyit pols fins a l’últim moment; Marcos Franz (1.785 vots); Jarps (1.152 vots) i La Banda del Panda (375 vots).

Raska és un grup que ha crescut amb la música de casa, música de pop, rock i ska del territori. És per això que el seu estil combina l’ska festiu, jove i enèrgic, amb pinzellades de reggae, rock i fins i tot salsa, tot acompanyat de lletres crítiques de caràcter reivindicatiu. Després de més de cinc anys creixent, gaudint i fent gaudir el públic dels escenaris catalans, l’estiu del 2016 el grup va fer una gira amb el seu tercer treball: Reneix de les cendres. www.raska.cat

#actuaCANETROCK és el concurs de bandes emergents del festival CanetRock. Busca formacions conegudes pel públic i amb uns quants concerts a la motxilla que vulguin fer un pas endavant i accedir a escenaris de la talla del festival de Canet. Totes les bandes que s’hi han presentat són de l’àmbit territorial dels Països Catalans, han publicat un o més àlbums i poden demostrar una experiència mínima de 20 concerts, o diverses actuacions en sales professionals.

Horaris de CanetRock 017

El festival CanetRock promet el millor rock català del moment durant les 12 hores de música i festa que té de durada i que, com s’ha anunciat, Raska s’encarregarà d’obrir. Enguany, el festival compta amb una quinzena de bandes, amenitzades per les intervencions del DJ Ernest Codina i el PD Busquets. Per tercera vegada, Txarango s’encarregarà de mantenir la festa al Pla d’en Sala fins a veure sortir el sol i tancar el festival, com van fer en les edicions del 2014 i el 2015.

horaris CanerRock

 

 

 

 

Sense comentaris

Deixa un comentari