Les ‘trufes del referèndum': I tu quina tries? La blanca o la negra?

0
199

 Aquest cap de setmana pastisseries de tot el país vendran les trufes del referèndum, unes postres especials elaborades per la polifacètica cuinera del Semproniana Ada Parellada. La recepta de Parellada proposa dos tipus de trufes, de xocolata blanca i de xocolata negra, dues opcions que simbolitzen el i el no en un referèndum. ‘Tu decideixes, xocolata blanca o negra? De la mateixa manera que no hi ha un bon àpat sense unes bones postres, la democràcia no és res sense les urnes’: aquest és el missatge que es llegirà al cartell amb el qual cada pastisseria anunciarà que ven aquestes postres. La recepta original d’Ada Parellada es pot descarregar al web www.pactepelreferendum.cat/trufes

Pastisseries d’arreu del país s’han sumat a la iniciativa. Seran elles mateixes qui elaboraran les trufes seguint la recepta d’Ada Parellada, que ja han rebut juntament amb tot el material gràfic de promoció de les trufes. A Barcelona, les postres del referèndum es podran comprar a l’emblemàtic Forn Pastisseria Baltà del carrer de Sants, a la pastisseria Verdi del barri de Gràcia i als forns i pastisseries Trinitat del barri de Sant Andreu. Al Vallès, les famoses Sant Jordi i La Lyonesa de Rubí i la pastisseria Núria de Terrassa, especialistes en xocolata, també s’han apuntat a la iniciativa. La tradicional pastisseria Perarnau de Manresa, la centenària Alberich de Berga i la Montsec de Tremp seran altres establiments on es podran trobar les trufes del referèndum.

D’altra banda, aquest mateix dissabte, una urna gegant es passejarà per diferents mercats de Barcelona. A partir de les 9 del matí fins a les 10.30 h, l’urna s’instal·larà al mercat de Sants (C/ Sant Jordi, 6); a les 11 h fins a dos quarts d’una, estarà ubicada a l’entrada del mercat de Sant Antoni, on hi haurà també l’escriptora Isabel-Clara Simó animant paradistes i clients a signar pel referèndum; l’última parada de l’urna serà el mercat de la Mercè de Nou Barris (passeig de Fabra i Puig, 270) amb el pare Manel.

Sense comentaris

Deixa un comentari