ACPV entra al Consell de Participació de la Generalitat amb l’aval de mig centenar d’entitats valencianes

0
154

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) va participar dimarts, 16 de maig, en la sessió constitutiva del Consell de Participació de la Generalitat. Els representants d’ACPV que són membres de la nova institució són Sandra Obiol, integrant de la junta directiva d’ACPV, professora de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València i membre titular, i Toni Gisbert, secretari d’ACPV i membre suplent.

ACPV ha estat escollida per formar part del Consell gràcies al suport explícit, mitjançant aval signat, de mig centenar d’associacions i entitats valencianes (entre les quals n’hi ha algunes de tan destacades com Salvem el Cabanyal, Moviment contra la Intolerància, la Coordinadora Valenciana d’ONG, els Consells de la Joventut d’Alacant o Ontinyent, Lambda, Plataforma d’Iniciatives Ciutadanes d’Alacant, El Tempir, ACV Tirant lo Blanc, els Instituts Comarcals d’Estudis de la Vall d’Albaida o el Baix Vinalopó, Societat Coral El Micalet, Ca Revolta, etc.).

ACPV entén aquest aval com un reconeixement social a la seva trajectòria i, sobretot, com “una responsabilitat davant el teixit associatiu valencià”. En aquest sentit, ACPV ja ha informat les associacions de la reunió, i s’ha compromès a mantenir-les informades i recollir i canalitzar les seves propostes i suggeriments.

Perquè ACPV valora la seva elecció com a membre de ple dret del Consell com una oportunitat important: “portar la veu de les associacions als espais institucionals, i així col·laborar de forma participada i col·lectiva en el disseny de la futura Llei valenciana de participació i suport a l’associacionisme.

Font: ACPV

Sense comentaris

Deixa un comentari