Escola Valenciana celebra la Trobada d’Escoles en Valencià que fa 520 a l’Horta Sud

0
293

La incombustible entitat Escola Valenciana convida a expressar “l’estima col·lectiva pel valencià” en la XXX Trobada d’Escoles en Valencià de l’Horta Sud aquest dissabte. Amb els 32 anys de vida que tenen les Trobades, ja sumen 520 festes de reivindicació de la dignitat de la llengua i de vertebració territorial. Aquestes manifestacions de cultura popular són una invitació a gaudir de la festa de l’ensenyament en valencià i un espai de convivència. Enguany, s’han celebrat 14 Trobades, que han reunit més de 158.000 persones i encara queda celebrar-ne cinc. Els organitzadors ho tenen molt clar: “En valencià, creixem, creixem, creixem i creixem”.

La Trobada a Manises proposa més d’un centenar de tallers confeccionats pels centres educatius, dues cercaviles, colles de muixerangues, correfocs, danses populars, actuacions, jocs populars, entre un gran nombre d’activitats per a grans i menuts.

periodic-trobada-2017.indd

Sense comentaris

Deixa un comentari