Aquest dimecres hi ha Matinal de Llengua sobre els usos lingüístics a la Franja

0
86

La situació lingüística a la Franja serà objecte aquest dimecres d’una Matinal de Llengua, a les 11 h, a la Biblioteca de Catalunya. A la sessió s’hi presentarà l’estudi Els usos lingüístics a la Franja, 2014, publicat a la col·lecció “Biblioteca Tècnica de Política Lingüística”, que han elaborat tècnics de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) i recercadors de la Universitat de Saragossa i del Centre de Recerca en Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona.

Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística, obrirà un acte en què les ponències aniran a càrrec dels experts Javier Giralt i Maite Moret (Universitat de Saragossa) i Anna Torrijos i Joan Solé (DGPL). L’estudi s’ha portat a terme en el marc d’un acord de col·laboració entre la DGPL i el Consorci Campus Iberus, que formen les universitats de l’Ebre. El treball ja es va presentar en un acte a la Universitat a Saragossa el dia 31 de maig.

Matinals de Llengua

Les Matinals de Llengua són sessions de caràcter monogràfic. S’adrecen a professionals de la llengua: tècnics del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), planificadors i dinamitzadors lingüístics de l’Administració i les universitats, editorials i organitzacions diverses, entitats de defensa i foment de la llengua, etc.

Fins ara s’han fet sessions sobre la nova normativa de l’IEC, el portal Optimot, el català en l’àmbit de l’empresa, els usos lingüístics a l’Alguer, i la llengua de signes catalana, entre d’altres.

Aquí hi podeu trobar més informació.

Font: DGPL 

Sense comentaris

Deixa un comentari